mandag 23. april 2012

Perfekte bryn:)

Hvem vil ikke ha perfekte bryn....men det er ikke så enkelt å få til bestandig. Man begynner å nappe litt og litt....også litt mer... så er det litt mer på det ene enn på det andre...til slutt så sitter man igjen med noen tynne streker som  er skjeve i tillegg, og så går vi til faglærte å regner med at de ordner opp:)

Gå til en faglært første gang er vårt råd...er jo ikke så lett å rette opp i noe som nesten er borte:) og det er mye enklere å nappe og vedlikeholde når forarbeidet er gjort.

Skjønnhetsguruen Jan Thomas er veldig opptatt av hva bryn gjør med ansiktet ditt, "et ansikt uten øyenbryn er som et bilde uten ramme". Han sa i et intervju at han skulle ønske at alle jenter forstod hvor viktig bryn er for ansiktet deres.

Trenden er naturlige bryn, de skal formes etter øynene dine og ansiktsfasong. De skal fremheve og styrke blikket ditt.

For smale bryn vil gjøre at du ser eldre ut.....mens riktig nappede og fargede bryn kan gi hele ansiktet ditt et "løft", og et lite "løft" vil vi ha.....ELLER HUR???

Det å få ordnet bryna sine hos faglærte ser vi at blir mer og mer vanlig, Randi Christine har flere kunder hver dag som kommer innom for å få gjort dette:)

"PERFEKTE BRYN"......"FÅR DU PÅ HJERTELIG VELKOMMEN DET":)

En av de som var innom i dag, var Kristina som har fått farget, nappet og vokset (voks fjerner de fineste dunhåra) sine bryn, og ble veeeeldig fornøyd (og da er Randi også veeeeeeldig fornøyd:)

Se den fine fasongen og fargen på bryna:)


PERFECT

Denne fantastiske saken her som jeg tror vi har nevnt før.....er jo et serum som får vippene dine til å bli lengre og tettere, det SUPRE er at den kan brukes på bryn også (for de som er litt "tynne" i håret der:)


SÅ KOM INNOM HJERTELIG VELKOMMEN Å LA RANDI CHRISTINE FIKSE DINE BRYN

PERFEKTE:)

I dag er det Linda som har blogget


LAG EN FORTSATT GOD KVELD

Hjertelig hilsen Randi Christine og Linda

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar