torsdag 19. april 2012

FAVORITTBUKSA...

God ettermiddag.....nå er det noen dager siden vi har fått skrevet noe her inne (det er vi lei oss for)
men nå er vi tilbake:). Som vi ganske ivrig har postet på facebook, så har vi nå 20% på alle klær i butikken (torsdag,fredag og lørdag) og vi har også 15% på alle de flotte  solproduktene fra Decleor, så nå gjelder det å benytte sjangsen:)
Vi har jo selvfølgelig fått inn litt nyheter som vi vil vise dere, men Randi har hatt en velfortjent fridag og Linda har ikke hatt så god tid til å prøve så mye forskjellig så vi har gjort det litt lettvint i dag og bare tatt bilder av klærne:)



FAVORITT BUKSA  fra Yaya, kommer litt dårlig fram på bildet, men den er superdeilig på og har en utrolig fin passfasong. Vi hadde den i fjor også, men  i år har den kommet med litt nye detaljer og er faktisk enda finere:)
Linbukse yaya...749,-
lyseblå bluse yaya....549,-
skjerf sir alistair rai....990,-


Her er de i de tre fargene vi har tatt inn, hvit, lys grå og sort

Skikkelig kul bohemhorts fra Maison.....selv om det ikke er helt sommer ennå kan vi bruke shorts med strømpebukse og litt kule ankelboots (er jo veldig trendig nå)
999,-

også en superfin shorts som passer veldig bra sammen med denne bestefar trøya med singlet (hører til) inni.

shorts 999,-
genser med singlet  899,-

Nydelig bluser fra Yaya....549,-
Denne finnes i lang også

Nytt produkt fra bareMinerals....dette er en peeling. Det er et pulver som du tar i hånden og blander ut med noen dråper vann. Skum det opp og masèr forsiktig hele ansiktet (unngå øyeparti) Den peeler uten at du egentlig kjenner det, og etterlater huden ren, myk og gir en superfin glød. Bør brukes 2-3 ganger i uken
Fin pris har den og........279,-


Nå er det snart tid for litt oppfriskning av morgen-makeup (skjønner ikke hvor aaaaalt det vi tar på, på morningen blir av???) så er det snart dags for inspirasjonskveld på Villa Paprika:):)

LAG EN FIN KVELD:)

Hjertelig hilsen Randi og Linda

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar