fredag 23. mars 2012

HELLO GORGEOUS...:):)


Vi har et viktig oppdrag: å få kvinner til ha det bra og føle seg fine...sånn begynner introduksjonen til disse produktene:) Høres veldig bra ut i våre ører. Disse produktene løser ingen verdensproblemer, men de er fantastisk gode, og huden føles bra ut, og da føler vi oss fine (er ikke mer som skal til:) Denne serien passer til alle aldre og til forskjellige hudtyper.
Denne serien kommer fra samme dama (Leslie Blodgett) som grunnla bareMinerals make-up som veeeeldig mange kjenner til å bruker daglig.
Da hun fikk ideen til denne hudpleieserien slo hun seg sammen med en bonde som drev med økologisk jordbruk. Han hadde funnet en mineralrik jord som kunne gi næring til levende organismer. Lang historie kort: den er bygd opp av en veldig mineralrik jord, og resultatet ble en fantastisk serie som inneholder masse mineraler og antioksidanter.
Den minimerer store porer, øker glød i huden og stimulerer cellefornyelse (forebygger linjer)

FLOTT, IKKE SANT:)



Denne skal brukes til sist og er helt spesiell, men det kommer lenger ned:)

Vi starter her: luksuriøs rens som forvandles til et tykt og rikt skum når du masserer den inn med vann. Renser i dybden og frisker opp huden uten at den kjennes tørr.
259,-
Dagkrem for tørr hud, gir bedre elastisitet, fasthet, glød.
Kraftig antioksidanter gjør huden myk og spenstig med en helt ny glød
479,-
Dagkrem for normal til tørr hud og kombinasjonshud, gir fastere hud, økt elastisitet og glød samt gir huden forbedret struktur.
479,-
Bruk alltid egnede produkter rundt øynene, her er huden veldig sart.
Øyekrem, gjenoppretter fasthet og motarbeider hovenhet rundt øynene (så vi slipper å ha "sovetryne" fram til lunsj:)
brukes morgen og kveld
439,-
Den lille esken er også en øyekrem,, denne er mer aktiv på linjer, rynker og hevelser.
Brukes også morgen og kveld
479,
ja takk, begge to:)
Det beste til sist. Dette er nattproduktet. Det kommer i pudderform og er proppfullt med antioksidanter. Det gir økt glød, stimulerer cellefornyelse, jevner ut hudtonen..kort sagt: huden ser og føles yngre ut.
Det morsomme med denne er  at når du tar den på gir den en lett dekkende effekt på huden og en fantastisk glød med en gang. Dette smitter ikke av på klær eller sengetøy (helt sant, vi bruker den begge to:) og når du våkner på morgenen ser huden superfin ut:) Den kommer i 4 nyanser, spør oss gjerne om hjelp til å finne den som er riktig for deg:)
799,- (verdt det:):)

RANDIS SKJØNNHETSTIPS:
RENS, RENS RENS........FUKT, FUKT, FUKT:)
morgen og kveld.


Det er supert å gå til hudpleiesalonger å få stelt huden sin, men det er den daglige pleien som gjør mest nytte:)

LAG EN RIKTIG GOD HELG, OG NYT VÆRET

HJERTELIG HILSEN RANDI OG LINDA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar