mandag 12. mars 2012

Endelig...

Ja, endelig er vårt etterlengtede Babor testerstativ på plass. Tone har endelig kommet seg på beina og ilte til Gressvik torg for å levere det i dag. Vi er så utrolig fornøyde. Nå gleder vi oss til å kunne vise alle kundene våre de lekre fargene som Babor har, og kom gjerne innom for å få noen sminke og farge tips fra Randi, hun elsker å dele kunnskapen sin:):)

Og må jo bare si, for en fantastisk dag det har vært i dag, virkelig fått vårfølelsen, og da skal det bli herlig med noen vårfarger på make-up og klær, kjenner det kribler i kroppen etter å bruke farger:)


Her er en heldig dame som var innom å fikk en god rens av huden, forming av bryn og hjelp til å finne hudpleieprodukter til sin hud + at hun fikk en flott make-up lagt av Babor-Tone.


Lykkelige Randi, som gleder seg stort til å legge den nye
make-upen på kundene våre


Det er jo bare lekkert:)

Som sikkert de fleste som er venner med oss på facebook har fått med seg:) så har vi en konkuranse gående nå. Trykk Like på fb siden vår og del bilde (det bilde du skal dele ligger på fb) med vennene dine. Har du allerede likt siden så er det bare til å dele, og du er med i trekningen. Deler du bloggen hver dag (ikke den samme selvfølgelig:) blir navnet ditt notert antall blogger du har delt og vinnersjangsen øker:)


Da vi når 500 LIKE trekker vi en vinner av gavekort på 1200,- kr som kan brukes på hva du vil i butikken vår.

LAG EN FORTSATT GOD KVELD:)


Hilsen Randi og Linda

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar