onsdag 22. februar 2012

Vår make-up


Vår-looken til Artdeco har kommet og den har de nydeligste farger. Make-up følger jo gjerne "trendfargene" til tekstil. Her går det i i duse grønnfarger og en flott oransjefarge.

De fleste make-up artister sier det samme: "det å legge make-up på en ung jente er en enkel sak, utfordringene kommer når vi passerer førti". Da vil vi jo gjerne skjule "linjer" og andre "skavanker" å fremheve våre beste trekk. Men det er ikke alltid like lett, det er jo tusenvis av forskjellige produkter og farger å velge mellom og det er lett å velge feil.
 Det er ikke alle som ser like godt hvilke farger de kler best og kanskje trenger hjelp med dette.

På Hjertelig velkommen hjelper Randi Christine til med å finne den perfekte make-up for deg, og kan også ta en time hvor hun lærer deg å legge det riktig
.
Mange får en aha opplevelse når de får lagt make-up av en fagkyndig:)


Vårlooken til Artdeco



Må jo ha med litt klær også, venter mer vårnytt denne uken, men i mellomtiden har vi gjort litt om i butikken, og resultatet ble fint synes vi:) tatt i betrakting at vi ikke har butikkinnredning så ble det riktig så bra:)


Vi elsker Maison

Deilig med litt lyse farger, nå er våren rett rundt hjørnet



Bildet under er lagt til for moro skyld. Vi følger jo et par kjempefine interiør blogger. Blir alltid så imponert over bilder fra gangen. De har de lekreste knagger, kommoder, skohyller osv. Men ikke en jakke på knaggen, ikke en sko å se, ingen skolesekker rett foran døra (kanskje det ikke det bor noen der)     

Her har dere Linda sin:)



LAG EN FORTSATT FIN KVELD

I MORGEN KOMMER DEN USMINKEDE SANNHET AV LINDA

DA SKAL HUN FÅ MAKEOVER AV RANDI OG DET BLIR FØR OG ETTER BILDER

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar