tirsdag 19. juni 2012

Make-up for mor og datter .

Mor og datter 


Vi hadde så lyst til å ha en blogg om make-up for mor og datter .
Anne Kristin og Andrea Emilie  ( mor og datter ) var de perfekte modeller for dette oppdraget . Vi ble så utrolig takknemlige da de sa ja når vi spurte dem. 

Det er viktig å legge en make-up som fremhever det vi ønsker og forminsker det vi helst vil skjule .
Derfor er det forskjell på en voksen og en ung hud . For den voksne huden er det viktig å fremheve glød og friskhet som er naturlig i den unge huden. 
Unge jenter i dag starter med make-up i tidlig alder og derfor er det viktig å "oppdra" disse søte jentene å bruke sminke hensiktmessig. Unge jenter skal ikke se ut som glamour modeller . De skal se ut som seg selv :-)


Anne-Kristin helt naturlig , bare litt mascara på vippene .

Vi starter med en god rens av huden og fjerning av øye make-up. Så napper  vi brynene i en perfekt bue som passer ansiktsfasongen.


En god fuktighetskrem fra Decleor og en fantastisk make-up base fra Artdeco, må til før man kan starte med deluxe foundation fra Babor . Så solpudder og rouge fra BareMineraler. Viktig tips er tryllepennen perfect skin illuminator fra Babor.

Veldig fin i kalde farger i dag :-))





Den perfekte eyeliner for å løfte øye


Ferdig resultat:):) En lekker hverdags-makeup for de med god tid på morningen. Men når man ser resultatet så er det jo verdt et "kvarter" ekstra på badet:)




vakker...vakker...vakker

Denimvest fra Maison   1399,-










  Datteren Andrea er en naturlig skjønnhet med gode farger i seg selv .
For oss var dette veldig gøy.  Vi er heller ikke nødvendigvis fan av at unge jenter bruker make-up. Men vi synes det er viktig å lære jentene våre gode teknikker og vaner når det kommer til make-up.
Ikke alle familier har like mye fokus på dette. Jentene lærer sine skjønnhetsidealer igjennom tv og sine mødre. Vi synes det er greit at man snakker åpent om hva som kan være riktig og galt. Det som kan være greit er å være nøye på hygienen. Produktene våre er alltid merket med hvor mange mnd etter åpning det er fornuftig å bruke produktet. En masqara bør man ikke bruke over 6 mnd, mens et pudder kan holde over et år. se etter tegnet under .. “12M” “6M” el.l.


Starter med å lage perfekte bryn og en deilig rens

Mor vil også ha litt bilder

Dette går som en lek:)


Her har Randi brukt bareminerals foundation som dekker godt men allikevel naturlig...gir en frisk og klar glød til huden.




Datter som mor....like vakre





Vakker.no

Vi avslutter med dette bildet...fulle av misunnelse:)


KOM GJERNE INNOM FOR SMINKE OG KLESTIPS
 (ELLER ET KNEKKEBRØD MED BRUNOST:)

LAG EN FORTSATT FIN SOMMERKVELD

Hjertelig hilsen Randi og Linda




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar